Uw Mazda verkopen?

Ontvang vandaag een bod en morgen je geld!

Uw Mazda verkopen

Sinds 1998 is Hoogsteautoinkoopprijs actief in de branche. Wij kopen en verkopen allerlei soorten merken auto’s. Wij werken met gespecialiseerd personeel en zijn RDW gecertificeerd.

U wilt uw Mazda snel en eenvoudig verkopen? Dan bent u bij de Hoogsteautoinkoopprijs aan het juiste adres!

Wij werken met een eenvoudig verkoopproces wat u veel tijd en energie scheelt. Benieuwd wat de stappen zijn?

Stap 1
Op de site vindt u een groot kenteken. Deze kunt u invullen met het eigen kenteken van uw Mazda en de verdere autogegevens. U ontvangt direct een autowaarde taxatie op basis van uw kenteken en gegevens. Bent u tevreden met de onlinewaarde taxatie? Laat uw gegevens achter op dezelfde pagina. Wij nemen contact met u op voor een gelegen moment om de Mazda fysiek te bekijken.

 

Stap 2
Op de afspraak wordt u ontvangen met een heerlijk kopje koffie en bekijken wij samen de Mazda en maken wij mogelijk een proefrit. Daarna doen onze gespecialiseerde medewerkers een definitief bod op uw Mazda. U accepteert het bod? Fijn, laten we alles snel afhandelen.

 

Stap 3
Als het definitieve bod heeft geaccepteerd gaat ons personeel voor u aan de slag. U ontvangt het geld in de gewenste betaalvorm, cash of spoedoverboeking per bank. Daarnaast ontvangt u een vrijwaringsbewijs, hierdoor kunt u direct aantonen dat u de auto heeft verkocht en niet meer op uw naam staat.

 

Als u na de afhandeling geen vervoer terug heeft, brengt ons personeel u graag naar het dichtstbijzijnde station. Dat vinden wij wel zo netjes!

Kunt u niet wachten op een afspraak? Kom gerust langs op onze locatie in Apeldoorn. Wij zien u graag verschijnen met uw Mazda. De koffie staat klaar, tot snel!