Automerken

Bij Hoogsteautoinkoopprijs.nl wordt geen onderscheidt gemaakt in merken van auto’s. Dit betekent dat alle auto’s welkom zijn, van alle merken. Via onze online waarde taxatie ontvang je een van tevoren een op afstand vastgesteld bedrag, als je dit bedrag interessant genoeg vindt, kun je het contactformulier invullen zodat wij contact met je opnemen.

Audi

Al meer dan twintig jaar is Audi een grote naam in de autobranche. Audi levert auto’s van het luxere segment en dat merk je erg goed. Een goed onderhouden Audi gaat jaren lang mee. Wil jij graag jouw Audi verkopen? Wij helpen je graag verder!

BMW

BMW is de concurrent van Audi, Mercedes en Volkswagen. BMW is een sportief merk wat klasse uitstraalt. Ook BMW is al jaren in de automotive een sterke naam. Een aantal jaar terug stond BMW bekend als het merk van een patser bak, maar dit imago zijn ze flink aan het veranderen, wat eerdere modellen ook interessanter worden.

Mercedes logo

Mercedes

Het luxe merk binnen de markt. Het is wat Mercedes ook zegt: The best or nothing. Hiermee stellen ze dat je bij Mercedes echt het allerbeste krijgt. Mercedes is al jaren een sterk merk en dat zie je in alle modellen terugkomen. Veel Mercedes auto’s halen hoge kilometers en als ze goed onderhouden zijn, zijn ze niet stuk te krijgen.

Volkswagen

Het automerk voor het volk, Volkswagen. Het Duitse Volkswagen heeft altijd voor een iets lagere prijs haar doelgroep warm weten te krijgen. Dat deden ze door auto’s te maken die fijn rijden, goed werken en er mooi uitzien. De Golf is niet voor niks de meeste verkochte hatchback ooit. Tegenwoordig heeft Volkswagen de hele markt gedekt met de vele opties die Volkswagen aanbiedt.