Uw Audi verkopen?

Ontvang vandaag een bod en morgen je geld!

Wij kopen Audi’s!

Heeft u een Audi en wilt u deze graag verkopen? Wij nemen uw auto graag over! Wij zijn op zoek naar Audi’s van alle bouwjaren en zijn bereid om hier goed voor te betalen. Wij verkopen graag uw Audi door aan onze klanten. Via ons online taxatie systeem kunnen wij je op afstand al een realistisch bod op je Audi geven. Via ons online systeem halen wij de gegevens van je auto op aan de van je kenteken, daarnaast hebben wij je kilometerstand nodig om te kijken hoe ‘gebruikt de Audi is. Aan de had van een aantal slimme algoritmes zorgen deze gegevens voor een realistische taxatie op afstand.

Online taxatie

Als u  gebruik maakt van ons online taxatie systeem heeft u direct een mooie indicatie over wat wij u kunnen geven voor uw Audi.

Heeft de prijs die u te zien krijgt u warm laten lopen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij nodigen u uit voor een fysieke inspectie waarbij we kijken naar de staat van uw Audi.

Op dat moment doen wij direct een bod op uw Audi en is het aan u om in te gaan op ons bod. Als u tevreden bent met ons bod gaan we direct alle zaken afhandelen. We zorgen ervoor dat u een vrijwaring krijgt en dat u direct uw geld ontvangt. Wij nemen dan uw Audi over en gaan ervoor zorgen dat de Audi een goede nieuwe eigenaar krijgt.

Direct uw volgende Audi kopen

Bent u uiterst tevreden over uw Audi en direct opzoek naar een nieuwe Audi? Dan komt dat goed uit, wij hebben in ons snel wisselende assortiment altijd wel een Audi op voorraad. Dus als u langs komt om uw oude Audi te verkopen, kan u direct een testrit doen in een gloednieuwe Audi.

Tot ziens!

Wij zien graag u en uw Audi zo snel mogelijk bij ons voor de deur, zodat we direct mooie zaken kunnen doen.

Vragen?

Heeft u specifieke vragen of opmerkingen? Dan kan u ons bellen. Wij leggen u graag meer uit over ons systeem en helpen je graag met specifieke vragen.