Uw BMW verkopen?

Ontvang vandaag een bod en morgen je geld!

BMW verkopen

Heeft u een BMW die u graag wilt verkopen? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij nemen graag uw BMW over en betalen hier een meer dan redelijke prijs voor. Doordat wij weinig kosten hebben, wij hebben geen bemiddelingskosten of andere onnodige kosten voor een groot systeem.

Online waarde indicatie

Op onze homepagina staat een levensgrote kentekenplaat, hier kan u uw kenteken invoeren. Ook moet u de kilometerstand van uw BMW doorgeven. Als u deze gegevens heeft ingevoerd en op de “wat is mijn waarde?” knop drukt wordt u doorgestuurd naar de waarde taxatie pagina. Wij hebben aan de hand van uw gegevens een online waarde indicatie kunnen maken. Let op, dit is een online waarde taxatie, deze kan afwijken van de fysieke waarde taxatie. Dit komt doordat je een auto in het echt moet zien wil je er een duidelijk beeld van hebben.

Gegevens achterlaten

Bent u tevreden met de indicatie die wij u hebben gegeven? Dan laat u op dezelfde pagina uw gegevens achter. Vervolgens zorgen wij ervoor dat wij contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. Wij maken een afspraak om uw BMW in het echt te bekijken. Hierdoor kunnen wij uw BMW zien en een korte testrit maken.

Fysieke taxatie van uw BMW

Op de afgesproken dag en tijd zien wij u bij ons op kantoor. Wij gaan de auto bekijken en doen er een korte testrit in. Door een testrit te doen kunnen wij goed zien in welke staat de BMW is en een juiste taxatie geven. De taxatie wijkt over het algemeen niet veel af van de online waarde indicatie. Wij zijn erg transparant in de factoren die de prijs bepalen en kunnen ons bod goed onderbouwen.

Deal sluiten

Ben je tevreden met ons bod op uw BMW? Dan hebben wij een deal! Gefeliciteerd je hebt in twee dagen je auto verkocht voor een mooie prijs. Wij zijn blij dat wij een nieuw baasje kunnen regelen voor uw BMW en doen graag vaker zaken met u. Op het moment dat wij de hand hebben geschud gaan wij direct de formulieren in orde maken. U krijgt van ons een vrijwaring voor de auto en zo snel mogelijk uw geld. Dit kan dezelfde dag al via de rekening of met cash, dat is aan u.

Vragen?

Mocht u nog verdere vragen kunt u vrijblijvend contact op nemen met het team van hoogsteautoinkoopprijs.nl of langskomen op de Sleutelbloemstraat 11 in Apeldoorn.