Uw Mercedes verkopen?

Ontvang vandaag een bod en morgen je geld!

Mercedes verkopen

Bij Hoogste auto inkoopprijs kan u voor een mooie prijs uw Mercedes verkopen. Bij ons krijgt u over het algemeen een hoger eind bod dan bij de andere auto inkopers. Dit komt doordat wij weinig extra kosten maken en een snelle doorlooptijd hebben van ons assortiment.

Online waarde indicatie

Op onze homepagina kan u in het grote opvallende kenteken gebied het kenteken van uw Mercedes invoeren. Als u vervolgens de waarde van uw Mercedes doorgeeft in het vakje eronder springt u door naar de online waarde taxatie pagina. Op deze pagina krijgt u direct de online waarde van uw auto te zien. Aan de hand van de gegevens van uw Mercedes die wij ophalen via uw kenteken en de kilometerstand, wordt er een waarde gekoppeld aan uw Mercedes. Deze waarde is op basis van de beschikbare gegevens die wij online hebben.

Contact opnemen

Als u tevreden bent met de online waarde indicatie laat u uw gegevens op de website achter, dit kan uw telefoonnummer of emailadres zijn. Ook geeft u aan op welke manier u graag heeft dat wij contact met u opnemen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak in te plannen voor een fysieke taxatie.

Fysieke taxatie van uw Mercedes

Op het afgesproken moment ontvangen wij u graag met uw Mercedes bij ons op de zaak. Wij gaan dan naar uw auto kijken en doen een testrit. Op basis van de fysieke bevindingen gaan wij een bieding doen op uw Mercedes. In de meeste gevallen wijkt dit niet veel af van de online waarde taxatie.

Done deal

Als u tevreden bent met het bod op uw Mercedes hebben wij een deal! Wij nemen graag de Mercedes van u over en overhandigen u dezelfde dag nog de vrijwaring voor uw auto. Ook zorgen wij ervoor dat de betaling zo snel mogelijk is geregeld. Dit kan met cash of via de bank. Het liefst hebben wij dit dezelfde dag nog geregeld.

Nieuwe Mercedes uitzoeken

In ons wisselende assortiment hebben wij vaak wel een Mercedes staan. Bent u direct opzoek naar een nieuwe Mercedes? Rijd dan direct een testrit in deze Mercedes en je bent (waarschijnlijk) direct om!

Vragen?

Heeft u vragen over de verkoop van uw Mercedes? Of andere specifieke vragen? Stuur ons een berichtje of bel ons even. Wij helpen u graag verder!

De koffie staat klaar en tot ziens!