Uw Volkswagen verkopen?

Ontvang vandaag een bod en morgen je geld!

Wij kopen Volkswagens!

Bent u toe aan een nieuwe auto en heeft u op dit moment een Volkswagen? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij kopen graag uw Volkswagen. Het maakt voor ons niet uit of u een gloednieuwe Volkswagen heeft of u uw oude Volkswagen wilt verkopen.

Volkswagens zijn namelijk erg degelijke auto’s en gaan jaren mee. Zelfs Volkswagens die iets minder zijn onderhouden kunnen nog jaren mee gaan. Wij nemen daarom graag uw Volkswagen over!

Doe op onze website alvast de autowaardecheck en waardoor je direct weet wat uw voor uw Volkswagen kan krijgen.

Hoe doet hoogsteautoinkoopprijs.nl dat?

Wij handelen zonder tussenkomst van een bemiddelingsbureau of een veilingsite. Zonder die tussenkomst kunnen wij u de beste prijs bieden voor uw auto. Wij zijn sinds 1998 werkzaam en hebben veel ervaring met de verkoop van auto’s, bovendien zijn wij RDW gecertificeerd. U krijgt bij verkoop van uw auto direct een vrijwaringsbewijs zodat uw autoverzekeringen vandaag nog stop gezet kunnen worden. U kunt langskomen bij onze vestiging of u kunt een bod ontvangen via de site.

Benieuwd hoe het werkt?

Stap 1 – Online taxatie

Vul uw gegevens en kenteken in en ontvang vandaag nog een bod op uw auto. U hoeft dus niet meer op bank te zitten wachten op mensen die komen kijken en u misschien los maken.

Stap 2 – Op locatie bezichtigen

U ontvangt ons bod en kan er voor kiezen om akkoord te gaan. Gaat u akkoord met ons bod op uw auto? Wij spreken een gelegen moment af wanneer u langs kunt komen.

Stap 3 – Wij de auto u uw geld

U kunt uw auto afleveren op onze vestiging in Apeldoorn. U krijgt bij overdracht direct betaald, contant of via een spoed overboeking. Wij brengen u daarna uiteraard bij het dichtstbijzijnde station, indien nodig.

Wij kijken uit naar uw inzending en hopen u snel te zien op onze locatie. Het team heeft de koffie klaar staan!

Alles thuis regelen

Heeft de online taxatie voor vragen gezorgd of mist u nog informatie? Bel of app ons dan even en dan kunnen wij u eenvoudig te woord staan. Wij nemen graag uw

Heeft u naar aanleiding van onze website nog vragen gekregen over de verkoop? Of bent u benieuwd waarom wij zoveel meer kunnen bieden dan onze concurrenten? Bel ons gerust en wij leggen het graag aan u uit!

Vragen?

Mocht u nog verdere vragen kunt u vrijblijvend contact op nemen met het team van hoogsteautoinkoopprijs.nl of langskomen op de Sleutelbloemstraat 11 in Apeldoorn.