Echt het hoogste bod voor je auto!

Tel: 055-3600011

Auto inkoop

Een auto verkopen als particulier is moeilijk en kan een langdurig en vervelend proces zijn. Denk aan vreemde mensen aan de deur, mensen die hun afspraken niet nakomen, enkel uit zijn op een proefrit of veelvuldige telefoongesprekken en mailverkeer met onbekenden. Hier zit je natuurlijk niet op te wachten als je snel je auto wilt verkopen. Hierin bieden wij van Hoogste Auto Inkoopprijs de oplossing.
Wij zijn gespecialiseerd in auto inkoop!

Onze voordelen

N

Vandaag nog een bod
Wij streven ernaar om binnen 24 uur het hoogste bod op je auto te doen.

N

Veilig en vertrouwd
Wij zijn RDW erkend en verstrekken direct na aankoop een RDW vrijwaring.

N

Rechtstreekse verkoop
Andere aanbieders zijn vaak tussenpersonen die honderden tot duizenden euro’s provisie rekenen.

N

Direct geld
Dit in tegenstelling tot andere inkoopsite’s waar je vaak op je betaling moet wachten.

Zorgeloos je auto verkopen

Wij werken met een unieke maar eenvoudige formule. Je verkoopt je auto direct aan ons zonder tussenkomst van een veillingsite en/of bemiddelingsbureau. Hieronder vind je ons simpele 3 stappenplan.

  • Voer uw kenteken in
  • U ontvangt van ons een bod
  • Bij akkoord kan de afhandeling plaatsvinden
  • Afhandeling

Als je ervoor hebt gekozen akkoord te gaan met ons bod kan de afhandeling plaatsvinden. Hiervoor wordt verwacht dat de auto binnen 2 weken bij ons word geleverd. Wij als RDW erkend bedrijf zullen de auto direct vrijwaren en naar keuze de betaling contant of per bank (door middel van een spoedoverboeking) doen. Gezien na de vrijwaring de auto niet meer op jouw naam staat zal automatisch de wegenbelasting worden stopgezet. Nadat de levering is afgerond zullen wij je (indien je dat wilt) naar het dichtstbijzijnde treinstation brengen. Hierdoor kan je zelf zien dat alles correct is afgehandeld. Dat is wel zo’n fijn gevoel!

Wij
kochten
hun auto’s

Op de website mijn kenteken ingevoerd een realistische waarde gekregen. Afspraak ingepland, auto had want kleine mankementen, maar voor een mooi bedrag verkocht. Direct geld ontvangen.

Erik Welsink

Klant

Op de site een mooie prijs gekregen. Op locatie bleek de waarde iets lager te liggen door een aantal defecten. Duidelijk uitgelegd gekregen en akkoord gegaan. Prima service.

Cees de Wit

BMW 7 Serie

Chat openen
1
Heb je vragen?
hoogsteautoinkoopprijs.nl
Je wilt je auto verkopen en je hebt een vraag? Die beantwoorden wij graag.