Echt het hoogste bod voor je auto!

Tel: 055-3600011

Auto inruilen?

Vaker horen wij dat mensen twijfelen om hun auto in te ruilen of te verkopen. Meestal denk je hier pas over na op het moment dat je een andere auto op het oog hebt en wil je zo snel mogelijk je nieuwe of gebruikte auto hebben. Hierdoor kiezen veel mensen ervoor om hun auto in te ruilen om zo snel te kunnen handelen. Als particulier is het nou eenmaal moeilijker om je auto te verkopen dan als erkend autobedrijf. Zelf koop je waarschijnlijk je auto ook liever bij een erkend bedrijf. In veel gevallen worden inruilauto’s vrij laag getaxeerd. Dit kan meerdere redenen hebben. Denk aan een BMW dealer die niet staat te springen om een Peugeot te moeten verkopen. Om deze reden geven autobedrijven vaak korting als je niets in te ruilen hebt. Hier hebben wij een mooi voorbeeld van:

Onze voordelen

N

Vandaag nog een bod
Wij streven ernaar om binnen 24 uur het hoogste bod op je auto te doen.

N

Veilig en vertrouwd
Wij zijn RDW erkend en verstrekken direct na aankoop een RDW vrijwaring.

N

Rechtstreekse verkoop
Andere aanbieders zijn vaak tussenpersonen die honderden tot duizenden euro’s provisie rekenen.

N

Direct geld
Dit in tegenstelling tot andere inkoopsite’s waar je vaak op je betaling moet wachten.

Voorbeeld

Een autobedrijf bij u in de buurt heeft een Audi A3 staan die alles heeft waar je naar op zoek bent. De vraagprijs van de Audi is € 10000,- maar zonder inruil is het bedrijf bereid de auto te verkopen voor € 9500,- In dit geval krijg je € 500,- korting. Het autobedrijf taxeert de inruilwaarde van jouw Ford Fiesta op € 4000,-. Dit zou betekenen dat er met inruil € 6000,- bijbetaald moet worden. Echter als je de Ford Fiesta aanbiedt aan Hoogste Auto Inkoopprijs ontvang je een bod van bijvoorbeeld € 5000,-. Dit is een behoorlijk verschil. Al met al loopt je voordeel al snel op naar € 1500,- als je je auto vooraf verkoopt aan Hoogste Auto Inkoopprijs doordat je EN meer voor je auto krijgt EN korting ontvangt omdat je niets in te ruilen hebt!

Wij
kochten
hun auto’s

Op de website mijn kenteken ingevoerd een realistische waarde gekregen. Afspraak ingepland, auto had want kleine mankementen, maar voor een mooi bedrag verkocht. Direct geld ontvangen.

Erik Welsink

Klant

Op de site een mooie prijs gekregen. Op locatie bleek de waarde iets lager te liggen door een aantal defecten. Duidelijk uitgelegd gekregen en akkoord gegaan. Prima service.

Cees de Wit

BMW 7 Serie

Chat openen
1
Heb je vragen?
hoogsteautoinkoopprijs.nl
Je wilt je auto verkopen en je hebt een vraag? Die beantwoorden wij graag.